Iekāp studenta čībās LU pasākumā „Studenta kurpes 2021”

Latvijas Universitāte (LU) aicina skolēnus un topošos studētgribētājus iesaistīties LU attālinātajā pasākumā „Studenta kurpes 2021”, kurā skolēni varēs iekāpt studenta čībās no mājām, iepazīt studiju dzīvi un mācībspēkus, piedalīties lekcijās, semināros un uzzināt visu par ārpusstudiju aktivitātēm.

Pasākums “Studenta kurpēs” ik gadu pulcē skolēnus no visas Latvijas, kuri vēlas iepazīt studiju procesu Latvijas Universitātē, vienu dienu kopā ar studentu piedaloties lekcijās, semināros un iepazīstot studiju dzīvi. Tā ir lieliska iespēja jauniešiem gūt priekšstatu par studiju procesu, studiju programmām un to saturu, mācībspēkiem, ārpus studiju aktivitātēm un iespēja uzdot visus interesējošos jautājumus par LU.

Savukārt studentiem tā ir laba iespēja iegūt pieredzi, jaunu draudzību un apziņu, ka esi kādu motivējis un, iespējams, tieši Tavu ieteikumu vadīts skolēns ir izvēlējies studijas Latvijas Universitātē.

Saistībā ar ārkārtējo situāciju valstī, šobrīd studijas norisinās attālināti. Tādēļ arī pasākumā “Studenta kurpēs” skolēniem būs iespēja sekot studenta gaitām šajos netipiskajos apstākļos un ļaujot iepazīt studiju procesu un ikdienu, nodarbībām norisinoties tiešsaistes platformās.

Neparastā formāta dēļ, pasākums šogad notiks divās kārtās:

1. No 29. marta līdz 4. aprīlim students un skolēns īsteno pirmo tiešsaistes tikšanos, iepazīstoties un vienojoties par dalību attālinātajās nodarbībās.
2. No 5. aprīļa līdz 2. maijam skolēns piedalās tiešsaistes lekcijās un semināros, uzzina visu interesējošo par studiju dzīvi un ārpusstudiju aktivitātēm.

Reģistrēšanās skolēniem notiek no 8. līdz 21. martam.

Pasākuma laikā dalībnieki varēs piedalīties konkursos un laimēt vērtīgas balvas no LU. Aktīvi iesaisties, pamēģini, izvērtē iegūto informāciju un iespaidus! Pieņem lēmumu par sev piemērotākā izglītības ceļa izvēli! Vairāk informācijas un pieteikšanās ŠEIT.

Īssaite: