Ražošanas procesu kvalitātes kontrole

Prasības attiecībā uz iepriekš iegūto izglītību: pamatizglītība;
Mācību ilgums: 5 stundas.

Programmas apraksts

Profesionālās pilnveides programmas mērķis un uzdevums:
Sniegt zināšanas un prasmes HACCP sistēmas ieviešanā un pielietošanā pārtikas uzņēmumos.

Pieteikšanās

    Dzīvesvietas adrese (faktiskā)

    * - obligāti aizpildāms.

    Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus (arī zināmi kā sīkdatnes, cookies), lai uzlabotu lietošanas pieredzi, optimizētu tās darbību, nodrošinātu sociālo saziņas līdzekļu funkcijas un aizsargātu vietnē publicētās saziņas un pieteikuma formas no mēstulēm. Lasīt papildus informāciju par sīkfailiem tīmekļa vietnē.